0316-531213
Vandaag gesloten

De verrader

Wie is de verrader? spel,

Een razend spannend bedrijfsuitje!

Het Wie is de verrader? spel is ons bestlopende bedrijfsuitje. Het bevat alle elementen om een groepsuitje of teambuilding tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad in een stad naar keuze. Je vervult diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar één van je teamleden is de verrader en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit ben je in staat om de verrader te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen?

Wat heb je nodig voor het Wie is de verrader? spel?

De verrader laat zich niet makkelijk vangen en dus ga je goed voorbereid op pad met je team. Elk team beschikt over een standaard speluitrusting:

· Fototoestel,

· Een Wie is de verrader boek met een cryptische route,

· Wie is de verrader checkpoint-kaarten,

· Een verzameling teamopdrachten,

· Wie is de verrader kaartjes,

· Geheime opdrachten voor het spel.

Wat staat je te wachten tijdens het Wie is de verrader? spel?

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een relaxte ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris en iets lekkers krijg je een uitgebreide speluitleg. Zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

Dan ga je met je team op pad en volgt een cryptische route. Al puzzelend laat je jezelf verrassen gedurende de route. En scoor je punten natuurlijk! Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een kop koffie wordt de uitslag berekend en de winnaar bepaald. En zeker zo belangrijk: wie was die verrader nou eigenlijk en welke streken heeft hij uitgehaald?

Honger naar meer?

Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze Wie is de verrader tocht is in diverse steden in Nederland te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.

Wat zijn de kosten voor Wie is de verrader?

Het wie is de verrader programma duurt ongeveer 3 uur.

Wie is de verrader speel je al voor € 28.21 p.p. exclusief 6% en 21% btw (€ 33,00 incl.*) * vanaf 16 personen. Inclusief twee drankjes (koffie, thee of fris) per persoon en iets lekkers bij ontvangst.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Terug naar overzicht