0316-531213
Vandaag gesloten

Retro wielrennen

Inclusief:

· Hele dag (8 uur) huur retro racefietsen

· Ontvangst met koffie/thee met cake en soesjes

· Keuze uit: BBQ met saladebuffet - Uitgebreid buffet - Wielrennersmaal

· 2 uur drankarrangement

· Korte uitleg basisbeginselen/historie wielrennen

· Prachtige tocht in de Duitse grensstreek (Montferlandse bossen - Hoch Elten - Rijnkade Lobith - Posbank)

Vanaf € 61,- p.p

Reserveer direct!

Heb je al de nodige kilometers in de benen? Ga dan voor de "Tour de Montferland"! Deze tocht heeft de Eltenberg (hoogte 82 meter) en Peeskesbult (hoogte 62 meter) als ultieme uitdagingen. Voordat je het asfalt op gaat, mag je eerst rustig opwarmen bij Partycentrum De Dèèl in Beek waar je wordt meegenomen door de geschiedenis van wielrennen. Ook krijg je tips over het gebruik van de retro racefietsen.

Deze tocht maak je in retro fietskleding waardoor je de nostalgie van het wielrennen ervaart van de jaren 70 en 80. Bij deze tocht ligt de nadruk op gezelligheid, uitdaging en genieten van de omgeving. Wil je tempo maken? Dat kan ook!

Afsluitend ga je met de hele groep genieten van een culinair hoogstandje. En dat onder het genot van een lekker drankje. Je kunt een keuze maken uit onderstaande culinaire mogelijkheden:

BBQ met saladebuffet

Een BBQ met saladebuffet met o.a. kipsaté, hamburger, biefstukje, varkensfilet en speklapje. Daarbij een uitgebreid saladebuffet, sauzen, stokbrood, kruidenboter, frites en een gepofte aardappel.

Uitgebreid buffet

Een buffet met huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en ham-asperges rolletjes. Visplankje met gerookte makreel, krabvlees, haring met uitjes en gerookte Noorse zalm. Vleesplankje met Coburgerham met Galiameloen, rosbief, boerenpaté en varkensfilet met fruit. 3 verschillende rauwkostsalades en sauzen. Stokbrood en kruidenboter. Saté met pindasaus, en warme beenham met mosterdsaus.

Wielrennersmaal

Een heldere kippenbouillon met rijk garnituur. Pastasalade met olijven, pesto en tomaat. Zuurkoolsalade met rozijnen. Spaghetti Bolonaise. Macaroni met balletjes in romige saus. Preilasagne met kaas en groenten en een heerlijke tiramisu.

BBQ - saladebuffet: € 65,- p.p. / 10 personen of meer € 62,50,- p.p. *

Uitgebreid buffet: € 63,50,- p.p. / 10 personen of meer € 61,- p.p. *

Wielrennersmaal: € 67,50,- p.p. / 10 personen of meer € 65,- p.p. *

* Prijzen zijn inclusief koffie/ thee met cake en soesjes - 2 uur drankarrangement - 8 uur huur retro racefietsen.

- Deelname is op eigen risico.

- Minimum aantal deelnemers: 7

- Borg per fiets: € 50,-

Terug naar overzicht