0316-531213
Vandaag geopend Alleen op reservering

10 jaar ‘t-Aschwinhuus Azewijn......

‘t-Aschwinhuus Azewijn......

 

Na 10 jaar dorpshuis ‘t-Aschwinhuus te hebben gerund komt er op 1 september 2019 een einde aan een mooie periode. Marcel & Judith Beekman geven de sleutels door aan een nieuwe uitbater.

In de zomer van 2009 kwam ons ten oren dat de Stichting Dorpshuis Azewijn een huurder zocht voor het dorpshuis aan de Leppestraat 2 in Azewijn. Na enig overleg hebben we deze kans met beide handen aangegrepen en hebben samen met Linda van Moerkerk de eerste stappen gezet om het dorpshuis weer nieuw leven in te blazen.

Na enkele verbouwingen aan de keuken, café, ontvangsthal en toiletruimte hebben we mooie jaren gehad in Azewijn. Bijna het hele dorp kunnen we tot onze klantenkring rekenen. Vele bijeenkomsten, feesten, vergaderingen, maar ook uitvaartceremonies hebben we mogen verzorgen. Dan kun je echt zien waar een klein dorp sterk in is! Azewijn, een gemeenschap met veel tradities en saamhorigheid onder alle bewoners, bedrijven en verenigingen.

De meeste verenigingen hebben ‘t-Aschwinhuus als hun vaste thuisbasis. De schutterij tijdens de kermis, de toneelvereniging met hun uitvoering, de carnavalsvereniging met hun avonden en vele andere bijeenkomsten hebben ‘t-Aschwinhuus tot het middelpunt van het dorp gemaakt. Ook de fanfare, de spaarkas, Zij actief, de vendeliers, het dartteam, Den Dam, de senioren, de muziekgroepen, de dorpsraad en het gemengde koor wisten ons te vinden.

We danken bij deze alle gasten, klanten en verenigingen voor hun aanwezigheid en vertrouwen in de afgelopen 10 jaren dat we ‘t-Aschwinhuus hebben gerund. Ook alle medewerkers van Partycentrum De Dèèl die een steentje hebben bijgedragen danken we voor hun inzet.

 

Tot ziens,

 

Marcel & Judith Beekman