0316-531213
Vandaag geopend Alleen op reservering

SkoekS zondag 19 maart

 

SKOEKS 

Westervoortse 4 - mans band die zingen in het Liemers dialect.

De liedjes zijn een eigen interpretatie van bestaande nummers van Gerard van Maasakkers, Rowwen Heze, Il Muvrini en nog veel meer andere kleinkunstartiesten. 

SKOEKS OP DE DÉÉL

Op zondag 19 maart aanstaande gaat Bert terug naar zijn roets. SKOEKS verzorgt dan een middagconcert in partycentrum De Déél in Loerbeek. Hiermee gaat een grote wens van Bert in vervulling.  Geboren en getogen in Beek is het dus thuiskomen voor hem. Opgegroeid op het postkantoor van Beek, zijn liefde gevonden in Beek, kortom hij is altijd van Beek blijven houden. Maar optreden met SKOEKS is er nooit van gekomen. Maar daar gaat in maart verandering in komen.  In samenwerking met partycentrum de Déél in Loerbeek is gezorgd voor een bijzonder concert. SKOEKS krijgt bij een paar nummers ondersteuning van aantal muzikanten van de harmonie de Volharding.

Het concert begint om 14.00 uur.  Wilt u dit concert bijwonen, moet u er snel bij zijn. De zaal biedt ruimte aan 80 mensen. Daarom vragen wij u of u zich wilt aanmelden. Dit om een zitplaats voor u te garanderen en om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Aanmelden kunt u doen door een mail te sturen aan info@skoeks.nl 

Geef dan even aan met hoeveel personen u wilt komen.

U vindt Partycentrum de Dèèl aan de Didamseweg 13 in Loerbeek (Beek) Hopelijk tot ziens op 19 maart 2023